Škoda København

Škoda Original forrude

Lad dig ikke slå ud af et stenslag!

Du skal ikke lade dig slå ud af et stenslag! Din lokale Škoda-servicepartner er parat til at reparere det, og da de fleste kaskoforsikringer har gratis stenslagsdækning, skal du sandsynligvis ikke have penge op af lommen.
Et stenslag på forruden skal repareres hurtigt muligt for at undgå, at det udvikler sig til en revne. Stort set alle stenslag kan repareres, men afhængig af stenslagets størrelse og ikke mindst placering kan det af sikkerhedsmæssige årsager være nødvendigt at skifte forruden. Det kan din Škoda-servicepartner hjælpe med at vurdere.
Kort sagt handler en intakt forrude med godt udsyn om sikkerhed for dig selv, dine passagerer og dine medtrafikanter!

 


5 fordele ved en Škoda Original forrude

  1. Kvalitet. En ny Škoda Original forrude bliver monteret korrekt i henhold til fabrikkens forskrifter.
  2. Sikkerhed. En Škoda Original forrude er lavet af sikkerhedsglas, som støtter frontairbaggene og splintrer mindre.
  3. Komfort. En Škoda Original forrude beskytter mod støj, skærmer mod solens stråler og holder kabinen køligere om sommeren.
  4. Kompatibilitet. En Škoda Original forrude er afstemt til din Škodas assistentsystemer, f.eks. Lane Assist og regnsensor, som har kamera og sensor i toppen af forruden.
  5. Stabilitet. Din Škodas forrude er limet sammen med karrosseriet som en bærende del. Derfor har forrudens styrke og montering betydning for karrosseriets vridningsstabilitet. Et vridningsstabilt karrosseri giver bedre og mere sikre køreegenskaber i sving og ved undvigemanøvre.

 Bestil tid til service Kontakt os